Voorwaarden:

Offerte
Na invullen van het online offerteformulier ontvangt u uiterlijk binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte. Heeft u tussentijds vragen? Dan kunt u ons altijd even bellen/appen
Bevestiging
Als u naar aanleiding van de offerte aangeeft dat de rit door mag gaan, ontvangt u een bevestiging/rekening. Vanaf dat moment gelden de annuleringsvoorwaarden en dient u een aanbetaling te doen en één exemplaar van de bevestiging terug te sturen, via mail zodat wij weten dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Annulering
Bij annulering tot 24 uur voorafgaand aan de rit, zullen wij het bedrag van de aanbetaling als schadevergoeding in rekening brengen. Bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan de rit, is de volledige reissom verschuldigd.
Algemene voorwaarden
Voor de algemene voorwaarden conformeren wij ons aan de algemene voorwaarden vermeld op deze website.
Bijzondere voorwaarden
Voor onze planning is het van belang dat u de exacte vertrektijden opgeeft. Eventuele wijzigingen van tijden en of routes altijd van tevoren overleggen met ons kantoor. Om diverse redenen kan het zijn dat de bus echt op tijd moet vertrekken.
Party-Express is nooit verantwoordelijk voor de gevolgschade ontstaan door vertragingen in de busreis, door wat voor reden dan ook.
————————————————————————————————————-
Huisregels bus:
Om alle afspraken soepel te laten verlopen en verwarringen te voorkomen heeft Party-Express een aantal aandacht punten.
Regel 1
Party-Express heeft altijd een grote gevarieerde voorraad gekoelde drankjes aan boord. Deze drank is nooit bij de prijs inbegrepen en moet altijd aan het eind van de rit met de chauffeur afgerekend worden. (Mits anders besproken) Eigen drank is ten strengste verboden. Het is zelfs zo dat de chauffeur opdracht heeft gekregen eigen drank in beslag te nemen of de rit te staken.
Regel 2
Lege blikjes en afval hoort in de afvalbakken.
Regel 3
Misbruik van de noodhendels van de dakluiken en deuren leidt tot staken van de rit, omdat de veiligheid van medeweggebruikers en passagiers niet meer gegarandeerd kan worden en er staat een boete op van 390€ eventuele boetes worden dan ook verhaald op de hoofdboeker. Ook het herstellen van de noodluiken worden op u verhaald.
Regel 4
 Buiten de bus steken van lichaamsdelen. Ook het klimmen op daken van bussen leidt tot uitsluiting van de reis.
Regel 5
Het slopen en bekladden van bussen leidt niet tot het verhogen van de feestvreugde. Wijs je medereiziger hierop! De reparatie rekening gaat altijd naar de huurder en loopt al snel in de honderden euro’s.
Regel 6
De chauffeur heeft te alle tijden het recht om mensen van verdere deelname aan de reis uit te sluiten als zij zich agressief, asociaal of hufterig gedragen.
Regel 7
Bij braaksel bereken wij 150 euro schoonmaakkosten. (Braken in een zakje is gratis)
Regel 8
De chauffeur is ALTIJD de baas!